Toimintatapa

Kutkuttaisiko sinua ajatus omasta lakimiehestä? Tarvitsetko silloin tällöin oikeudellista apua päivittäisten arkiasioiden hoitamisessa? Haluaisitko viitata neuvotteluiden aikana ’meidän lakimieheen’? -erimielisyyksillä kun on usein tapana ratketa jo silloin kun otetaan puheeksi asian siirtäminen lakimiehelle! Entä ovatko elämäsi tärkeimmät asiapaperit kunnossa? Tarvitsetko apua oikeudenkäynnissä tai kun sellainen uhkaa?

Oletko koskaan miettinyt, että tarvitessasi lakiasiainpalveluja satunnaisesti, voisit saada lyhyellä yhteydenotolla luoksesi käymään iloisen ja reippaan hepun, joka kertoo asioista ihan selvällä suomen kielellä ja on kuin yksi teistä?

Meidän lakimies vastaa juuri tähän tarpeeseen. Meidän lakimies tarjoaa sinulle sekä yrityksellesi oman lakimiehen, joka hoitaa asiat mutkattomasti ja leppoisasti – tinkimättä piiruakaan rautaisesta ammattitaidosta.

Meidän lakimies tulee luoksesi pääkaupunkiseudulla tai voit tulla käymään Messipojankujan toimistolla Ruoholahden kanavan varrella.

"Homma on ollut luotettava kuin Arvi Lind ja yhteistyö on luistanut jo vuodesta 2007"
-Jani Rathgeber, toimitusjohtaja, Sematnetworks Oy