Meidän lakimies –palvelu yrityksille sisältää:

Tarkempi kuvaus palvelun sisällöstä sovitaan henkilökohtaisessa tapaamisessa, sähköpostilla tai puhelimitse. Tiivistetysti toiminta-ajatuksena on, että luomme kanssasi toimivan ja luottamuksellisen suhteen, jonka jälkeen Meidän lakimies toimii yrityksesi identiteetillä (sähköposti, kuten meidän.lakimies(at)munfirmani.fi) ja jolle voit helposti antaa toimeksiantoja valmiiksi sovittujen laskutusperiaatteiden pohjalta. ’Meidän lakimiehen’ käyttäminen ei sido sinua mihinkään –jos ei ole toimeksiantoja, ei laskuakaan muodostu!

Sinulle osoitettavalla lakimiehellä on usean vuoden kokemus lakimiehen ammatista ja tarvittaessa pk-yrityksen päivittäisten lakiasiain hoitamisesta sekä vastaavista tehtävistä joihin juuri sinä arvelet lakimiestä tarvitsevasi. Kokemus on tuonut mukanaan hyvän tuntuman muun muassa sopimuksiin, henkilöstöasiainhoitoon, verotukseen ja yrityksen hallitustyöhön. Hoidamme riita- ja rikosoikeudenkäynnit ilman, että sinun tarvitsee itse edes tulla paikalle ja aikasi jää tuottavaan käyttöön. Meidän lakimies toimii tarvittaessa johdon tukena henkilöstöasioissa, hallituksessa sihteerinä tai vaikkapa uskottuna miehenä.

Mikäli sopivaa ammattilaista ei ole välittömästi, lakimiehenne hankkii tarvittavan asiantuntemuksen laajan kontaktiverkostomme kautta.

Hoidamme myös laskusaatavien perinnän aina maksumuistutusten lähettämisestä ulosotossa avustamiseen saakka.

”Sovittu tehtävä hoitui nopeasti ja ammattimaisesti. Erittäin luotettava ja ammattitaitoinen.”
Petri Pennanen, Sähköasennus Pennanen