Edut ja kustannukset

Kaikissa toimeksiannoissa pyrimme aina minimoimaan Sinulle aiheutuvat kustannukset sekä vaivan –onhan säästynyt työaikasi rahanarvoinen etu, jonka Meidän lakimies sinulle tarjoaa.

Hinnoittelu:

Meidän lakimies –palvelun hinta sovitaan erikseen jokaisen asiakkaan kanssa. Hoidamme myös tarpeen vaatiessa oikeusapuasioita aina oikeusavun hakemisesta käsittelyjen loppuun saakka.

Tiesithän, että useisiin koti- ja autovakuutuksiin sisältyy oikeusturvavakuutus, josta voit saada katettua pientä omavastuuta lukuun ottamatta usein koko lakimiesavun käyttämisestä aiheutuvat kustannukset? Älä jätä tätä mahdollisuutta hyödyntämättä!

Yritykselle räätälöitävästä lakiasiainosastosta veloitettava hinta koostuu vuosimaksusta, jolla rakennetaan yrityksellesi Meidän lakimies –palvelu sekä tuntipohjaisesta toimeksiantojen hoitamisesta. Kysy juuri Sinulle annettavaa tarjousta lakiasiainpalveluiden kustannuksista.

Toimeksiannon hoitamiseen liittyvät suoranaiset ja välittömät kulut veloitetaan erikseen ja eriteltyinä ilman lisiä.

Koska Meidän lakimies tuntee myös yhteiskuntavastuun, käytetään merkittävä osa yrityksen tuotosta hyväntekeväisyyskohteisiin – voit siis olla varma, että käyttämällä Meidän lakimiehen palveluita teet hyvää myös muille.

Tänä vuonna kohteena on toisenlainenlahja.fi ja lahjoituksen määrä riippuu kertyneestä tuotosta, mutta ei ole ainakaan vähempää kuin 4% yrityksen tuloksesta.

"On ollut mukavaa jo vuodesta 2008 tehdä töitä rehellisen lakimiehen kanssa, joka ylisuorittaa ja alilaskuttaa"
-Tommi Ullgrén, toimitusjohtaja, Cloudee Oy.